Gratis dakinspectie

Gratis dakinspectie

BM Dakonderhouds busje busje wiel busje wiel

Deze service is geheel gratis!

Twijfelt u aan de staat van uw dak, goten, rookkanalen etc.? Of wilt u uit voorzorg een inspectie uit laten voeren?

Sterk aan te raden

U kunt altijd preventief een dak inspectie laten uitvoeren zodat u in de toekomst niet voor verrassingen komt te staan.

Neem contact op met ons voor het uitvoeren van een deskundige dak inspectie, waarbij wij geen enkel punt over het hoofd zullen zien.

Wij maken met u een afspraak op een tijdstip dat u het beste uitkomt, ook in het weekend. Een van onze deskundige medewerkers zal de staat van uw dak bekijken en u informeren over de eventuele mankementen aan uw dak. Wij maken ten alle tijden foto’s van uw dak zodat u zelf kunt oordelen over onze bevindingen. Ook zullen wij u een vrijblijvende offerte achterlaten of doen toekomen.

Regelmatig dak onderhoud voorkomt lekkages en andere vervelende gebreken, daarnaast is een goed gecontroleerd dak medebepalend voor de waarde van uw woning.

Wilt u gebruik maken van onze gratis service, neemt u dan middels onderstaand formulier contact met ons op en wij kunnen u aangeven wanneer we bij u in de buurt zijn. Bellen of mailen mag natuurlijk ook.

Dakinspectie aanvragen

Geïnteresseerd in onze dienstverlening? Neem contact met ons op via het onderstaande formulier en we reageren zo snel mogelijk! Een mail sturen of whatsappen mag natuurlijk ook!

Contact

Whatsapp iconStel een vraag